Gratis Levering

Gratis Levering

Bij bestellingen boven de €100 hoeft u geen bezorgkosten te betalen. De levertijd is afhankelijk van uw locatie: in stedelijke gebieden wordt doorgaans sneller bezorgd. De levertijd is tussen de vijf en zeven dagen. De verzenddatum is afhankelijk van uw betaalmethode: bij bestellingen met betalingsmethodes die direct worden verwerkt (creditcard, IBP, Amex) kunt u ervan uitgaan dat de bestelling binnen 1 dag wordt verzonden.

Bestellingen die zijn betaald met bankoverschrijving hebben een langere verwerktijd. Na het verwerken van deze betaling wordt de bestelling verzonden. Dit duurt tussen de 1 en 3 werkdagen. Houd er alstublieft rekening mee dat voor verzending onder rembours andere levertijden gelden. In dit geval zal er na het plaatsen van de bestelling contact met u worden opgenomen om een tijdslot af te spreken. Wij bieden niet zelf verzending onder rembours aan.


Rapid Delivery

Snelle Levering

Snelle bezorging is een bezorging binnen 48 uur volgens het bezorgingsschema aan de rechterkant, dit heeft geen betrekking op weekenden. U dient uw bestelling voor 13:00 uur te plaatsen om in aanmerking te komen voor levering binnen 48 uur, houdt u er rekening mee dat wanneer u in een gebied woont dat verder weg is, zoals Cyprus en Malta, dat de bezorging dan binnen 72 uur kan plaats vinden.

Verzenddatum hangt af van uw betalingsmethode, producten met onmiddellijke betaling (creditcard, Trustly, IBP, Amex) zullen dezelfde dag worden verzonden wanneer de bestelling voor 13:00 uur is geplaatst, of de dag erna wanneer de bestelling na 13:00 uur is geplaatst. Producten met Bank Overboeking zullen worden verzonden wanneer de betaling is vrijgegeven. Houdt u er alstublieft rekening mee dat contante betaling bij levering niet gebruikt kan worden bij snelle levering.


Other Countries

Andere landen

Wij leveren in alle Europese landen behalve Noorwegen & Zwitserland, zonder extra kosten. Wanneer u vanuit een ander land bestelt bekijkt u de voorbeelden rechts waar u ziet hoeveel extra tijd het kost om te bezorgen bovenop de tijd weergegeven in de tabel hierboven.

+1 Dag

Finland, Estland, Luxemburg, Slowakije, Hongarije, Polen, Roemenië, Tsjechië, Bulgarije

+2 Dagen

Letland, Griekenland, Slovenië, Servië, Kroatië, Bosnië & Herzegovina, Litouwen, Albanië, Macedonië, Montenegro

+3 Dagen

Cyprus, Malta


Delivery Information

Bezorginformatie

Bestellingen geplaatst in het Weekend worden verwerkt op maandag aangezien er geen koeriersdiensten mogelijk zijn in het weekend. Wanneer u een levering op zaterdag wenst kunt u contact met ons opnemen voor de details.

Alle bestellingen die gratis worden bezorgd worden verzonden binnen 24 uur nadat wij ze hebben ontvangen en alle snelle leveringen worden dezelfde dag verzonden wanneer ze voor 13:00 uur zijn geplaatst en de dag erna wanneer ze na 13:00 uur zijn geplaatst. De bestellingen worden bezorgd door verzekerde koeriers en zullen u in perfecte staat bereiken. Het bezorgingsbeleid is alleen van toepassing op artikelen die zijn weergegeven als op voorraad op het moment van bestellen.

Uitzonderingen: In samenwerking met Mastercard, Visa en American Express moeten alle bestellingen geplaatst met creditcard fraude veiligheidstests ondergaan voordat ze worden verzonden - als uw bestelling niet door deze tests heen komt nemen wij contact met u op om de veiligheidsgegevens te verifiëren en dit kan enige vertraging in levering met zich meebrengen. Bestellingen geplaatst met een andere betaalmethode zullen geen fraude tests ondergaan.

Veilig Betalen

Veilig Betalen

Veilige Transactie

Veilige Transactie

Gratis & Snelle Levering

Veilig Betalen